Projecten

Technische en Muzikale ondersteuning

Wil je dat The Creative Factory je komt ondersteunen met je project? Wij hebben de know-how in huis om jouw muzikale idee tot in de puntjes uit te werken. Van Festival tot workshop en van een Bandcontest tot programmering, wij bieden ondersteuning op maat!

Zaanslag

The Creative Factory heeft in 2015 een bandcontest georganiseerd in samenwerking met Rockcafe Jinx. Het was zo druk bij de finale dat we mensen moesten weigeren aan de deur. Tijdens de bandcontest hebben we geprobeerd elke band iets te laten winnen. Er was tijdens elke ronde een publieksprijs beschikbaar. Tijdens de finale waren er voor de 4 finalebands 3 prijzen te verdelen, dit was exclusief de publieksprijs.

Educatie

The Creative Factory beschikt over veel kennis. Dit willen wij maar al te graag doorgeven aan jongeren die geïnteresseerd zijn in Muziek. Dit doen wij in de breedste zin van het woord! Weet je niet zeker of een instrument bespelen je ding is, of dat geluidstechniek/lichttechniek iets voor jou is? Kom een keer langs en ontmoet de mensen van de The Creative Factory.